Termeni si Conditii

ACORD CU PRIVIRE LA TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE ALE WEB SITE-ULUI

[b]Limitari de utilizare[/b]
Continutul acestui site este destinat utilizarii personale si nu exploatarii comerciale.

Acceptarea termenilor de utilizare
Utilizarea acestui blog semnifica acordul Utilizatorului cu termenii acestei intelegeri. Daca Utilizatorul nu este de acord cu termenii acestei intelegeri, nu va putea folosi acest blog. (na, na, na!)
blog.pixelcool.com poate sa modifice termenii acestei intelegeri in orice moment.
Cu exceptia prevederilor exprimate in mod expres in cadrul acestor Termeni de utilizare, NIMIC din cele exprimate aici nu vor fi interpretate ca licenta sau drept, fie implicit sau altfel, sub obladuirea drepturilor de autor, sau a altor drepturi de proprietate intelectuala, sau de proprietate.

Legaturi (adica link-uri, pe romaneste)
Acest blog poate sa contina legaturi si trimiteri la alte site-uri si resurse de pe WWW. Legaturile spre si de la blog la alte blog-uri/website-uri mentinute de terte parti, nu constituie andosarea lor de catre blog.pixelcool.com sau vreunul dintre afiliatii sai, al oricarui blog, sau continut apartinand unei terte parti.
blog.pixelcool.com declina orice responsabilitate pentru disponibilitatea resurselor si continutului acestor blog-uri apartinand unor terte parti.
Orice intrebari cu privire la legaturile externe trebuie sa fie adresate administratorului sau webmaster-ului acelui blog. (care-o fi ala?) 🙂

Despagubiri
Utilizatorul acestui blog va despagubi si nu va considera responsabil pe blog.pixelcool.com, tastatura, mouse-ul, „cablurili”, bitzii si kilobitzii sai (in mod colectiv, „entitatile blog.pixelcool.com”) in caz de reclamatii, inclusiv taxe de timbru si cheltuieli legale, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din:
(a) utilizarea acestui blog, sau
(b) incalcarea acestor Termeni de utilizare.

Continut provenit de la terte parti
Este posibil ca pe acest blog sa apara continut de pe alte blog-uri sau este posibil ca astfel de continut sa fie accesibil prin legaturi de pe acest blog.
„blog.pixelcool.com” nu este responsabil si nu-si asuma raspunderea pentru nici o eroare, exprimare gresita a legii, defaimare, calomnie, omisiune, fals, obscenitate, pornografie, sau cuvinte urate, opinii, reprezentari, sau orice alta forma de continut care apare pe acest blog provenind de la terte parti.
Utilizatorul intelege ca informatiile si opiniile din continutul tertei parti nu sunt andosate de „blog.pixelcool.com” si nici nu-i exprima ideile si convingerile.

Garantii
A. ULITIZAREA ACESTUI WEB SITE SE FACE PE PROPRIA RASPUNDERE, IAR RISCURILE EXPUSE MAI SUS SUNT ASUMATE IN INTREGIME PE RASPUNDEREA UTILIZATORULUI.

B. CU EXCEPTIA GARANTIILOR CARE SUNT FURNIZATE IN MOD EXPRES DE CATRE AGENTUL IN CAUZA, ACEST WEB SITE INCLUZAND, DAR NELIMITANDU-SE LA, TOATE INFORMATIILE, SAU ALTE SERVICII, FIE OFERITE IN MOD DIRECT SAU INDIRECT, SUNT FURNIZATE „ASA CUM SUNT” SI NU AU NICI NU FEL DE GARANTIE, FIE EXPRESA SAU IMPLICITA, INCLUZAND, DAR NELIMITANDU-SE LA ORICE FEL DE GARANTIE SAU TITLU DE GARANTIE DE MARKETABILITATE SAU CONFORMITATE PENTRU UN ANUMIT SCOP.

C. FARA A LIMITA IN NICI UN FEL CELE EXPRIMATE MAI SUS, blog.pixelcool.com NU GARANTEAZA CA:
(1) ACEST WEB SITE VA FUNCTIONA FARA INTRERUPERE SAU FARA ERORI;
(2) DEFECTELE SAU ERORILE CONTINUTE IN ACEST WEB SITE VOR FI CORECTATE;
(3) ACEST WEB SITE NU VA AVEA VIRUSI SAU ALTE ELEMENTE PERICULOASE; SAU
(4) ORICE INFORMATIE CONTINUTA IN ACEST WEB SITE VA FI CORECTA SI DE INCREDERE.

Alte limitari ale responsabilitatii
A. IN CIUDA ORICAROR IDEI EXPRIMATE IN ACEST ACORD SAU IN ALTE INSTRUCTIUNI DE OPERARE EXPRIMATE DE blog.pixelcool.com SAU IN CAZUL ORICAREI SITUATII IN CARE blog.pixelcool.com SAU REPREZENTANTII SAI NU ACTIONEAZA, UTILIZATORUL ESTE RASPUNZATOR IN MOD EXCLUSIV PENTRU CONTINUTUL ORICARUI MESAJ SI NUME DE ECRAN (adica nickname) PE CARE LE TRANSMITE PRIN INTERMEDIUL ACESTUI WEB SITE.

C. blog.pixelcool.com, REPREZENTANTII SAI SAU ORICE ENTITATE blog.pixelcool.com NU VOR FI RASPUNZATORI IN NICI UN CAZ PENTRU PAGUBELE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, SPECIALE, SAU CU CONSECINTE SI CARE PROVIN DIN, SAU AU LEGATURA CU UTILIZAREA SAU IMPOSIBILITATEA DE UTILIZARE A ACESTUI WEB SITE. ACEASTA LIMITARE SE APLICA ATUNCI CAND RASPUNDEREA IN CAUZA ESTE BAZATA FIE PE UN CONTRACT, O FAPTA ILICITA, NEGLIJENTA, STRICT RASPUNDERE, SAU PE ORICE ALTA BAZA, CHIAR DACA blog.pixelcool.com FUSESE INSTIINTATA DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE PAGUBE. DIN PRICINA FAPTULUI CA UNELE JURISDICTII NU PERMIT EXCLUDEREA SAU LIMITAREA PAGUBELOR INCIDENTALE SAU CU CONSECINTE, RASPUNDEREA blog.pixelcool.com IN ASTFEL DE JURISDICTII VA FI LIMITATA IN CODITIILE PERMISE DE LEGE. RASPUNDEREA MAXIMA A blog.pixelcool.com, REPREZENTANTILOR SAU / SI A ORICAREI ENTITATI blog.pixelcool.com PENTRU ORICE REVENDICARE PROVENITA DIN SAU IN LEGATURA CU ACEST WEB SITE ESTE DE 1 LEU.

Legea care guverneaza acordul
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Dispozitii finale
Acest Acord constituie intreaga intelegere dintre parti si inlocuieste toate acordurile anterioare scrise sau verbale sau orice comunicare privitoare la cele discutate aici. blog.pixelcool.com la discretia sa absoluta poate sa modifice acest Acord, iar utilizarea acestui blog dupa ce modificarile au fost facute publice constituie acceptarea acestora de catre utilizator. In cazul in care unul dintre termenii acestui Acord este declarat ilegal, nul sau din orice motiv, imposibil de executat de catre orice instanta, acest termen va fi declarat separabil de restul termenilor si nu va afecta validitatea termenilor ramasi.
Titlurile sectiunilor acestui Acord au numai un rol de convenienta si nu trebuie sa li se acorde nici un fel de importanta legala.

Phiuuuuu…! 🙂