Disclaimer

adica, no kids allowedAcest website este un blog (si este proprietatea mea).Fiind un blog, este evident faptul ca opiniile exprimate in aceste pagini sunt pe de o parte subiective, iar pe de alta parte reflecta dreptul la opinie si libertatea de exprimare garantata de tara in care traim.
Contine pareri proprii (cateodata nu) cu referire la realitatea care ne inconjoara (sau nu).
Aici veti gasi pareri „proprii si personale”. Ele nu implica deloc pozitii oficiale ale familiei, apropiatilor, colaboratorilor sau partenerilor.

Nu-mi asum nici o raspundere pentru eventualele neplaceri cauzate de post-urile sau comentariile din acest blog si nu oblig pe nimeni sa accepte ceea ce scriu/comentez/fotografiez/injur.

Sinteti liberi sa comentati. Sint liber sa moderez.

Pentru a putea comenta/argumenta pro sau contra unei insemnari din acest blog, ar fi ok sa folositi un limbaj civilizat.
In caz contrar, voi ignora/sterge/modera orice comentariu „neortodox” (asta in cazul in care cele doua „bestii” programate sa filtreze comentariile dau gres – greu de crezut).

Comentariile trec toate de moderare, cand pastreaza limita decentei.
In cazul in care nu va apar comentariile, motivele ar fi:
– una din cele doua „bestii” a mirosit ceva nasol (60% din cazuri) si comentariul a fost pus „on-hold” sau in cele mai „fericite’ cazuri il sterge. Simplu.
– comentariul asteapta sa fie moderat (sint anumite cazuri cand „shits happen” si e musai sa le dau eu ok-ul).
– sint in concediu/vacantza/afk si cele doua „bestii” isi fac de cap! 🙂

Daca pagina nu se incarca corect, refresh.

Daca se incarca greu, come back later: poate serverul e obosit si a luat o pauza. Sau doua.

Caracterul oricarei informatii oferite de acest website are un scop informativ si educational iar, in acest sens, blog.pixelcool.com nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele neplaceri produse din cauza informatiilor furnizate.

Orice cititor, „pe persoana fizica” sau juridica, trebuie sa inteleaga ca scopul informatiei publicate este pur informativ si va trebui sa faca propriile cercetari cu privire la acuratetea sau complexitatea materialului.

Reproducerea oricarei informatii aflate pe blog.pixelcool.com se poate face in limita bunului simt. Daca mai precizati si sursa, e perfect! 🙂 (o cerere prealabila de reproducere/copiere/fotografiere/inregistrare/etc in acest sens e sort of … welcome)

„…parerea mea!”

adica, no kids allowed