M-am lăsat de fumat. Iar!

No more smoking

Ispita

Cu câteva secole în urmă mă lăsam de fumat cu ajutorul unor chestii. M-a ținut până am părăsit țara spre tărâmuri mai calde, unde „Habanos” erau ieftine. Și bune. Și miroseau criminal de bine. Și erau yumiiieee… Și americanii au facut infarct când le-au găsit. Să leșine nu alta! (dar asta e altă poveste). Revenind…

5 săptămâni. Azi.

Azi fac 5 săptămâni de când m-am lăsat. Cum am reușit?
Cu NicoretteNu.
Cu ceaiuri și pastiluțe? (adică cu Antitabac, Tabac Stop, Tabac Protect și Nicorette). Nu.

De data asta cu ceva neașteptat de simplu… plăcut.. repede.. fără durere… fără chinuri… fără suferințe… fără draci, nervi și alte efecte secundare. De fapt există un efect secundar – dar toate la timpul potrivit.
Să nu mă înțelegeți greșit: metodele de mai sus FUNCȚIONEAZĂ – le-am testat eu, verificat, aprobat – „se merge” la sigur (inițial am zis să reiau acest tratament – dar n-a mai fost nevoie – am reușit să mă las  fără cele de mai sus. Am fost surprins. Total!

It’s workin’!!

Pentru cei care vor să încerce cele de mai sus, vedeți aici întreaga istorie de-atunci (asta se întâmpla acum 3 ani). Repet: cu metoda de mai sus m-am lăsăt acu’ 3 ani și ceva. M-a ținut vreo 9 luni.. ceva de genu.

Cu metoda voinței? Neah.. asta e vrăjeală. Cea mai mare vrăjeală. Nu există așa ceva. Și nu ține. E o chestie amăgitoare. Dureroasă! Azi ține cu tine… mâine nu.

E mai simplu decât am crezut. Incredibil de simplu. DAR… simplitatea asta cere puțin creier. Unii vor avea nevoie de mai mult. Unii vor face ‘click’ repede. în ceea ce mă privește: am „click-uit” pe la jumate; nici măcar n-am ajuns la final că mă lăsasem deja.
Nu, nu sint bolnav, nu am vreo boală care să mă țină departe de țigări. Sau care să mă fi forțat să mă las. Neah…

Hai că vă zic acuși.

Reclame

Un gând despre „M-am lăsat de fumat. Iar!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s