Perfectionism is bad for you

Perfect timing. Adica nici nu exista un moment mai bun ca asta sa dau peste acest articol. Eram intr-o pauza de design la … o kestie la care lucrez de cateva saptamani. Am skimbat tone de kestii in design, am mutat texte, modificat texte, sters texte, sters bucatzi din design.. apoi le-am pus inapoi… ca apoi sa le scot iar. Sa le dau dracului momentan si sa le reiau de-acolo unde le-am lasat: la dracu. Desi acum eram impacat cu unele texte si dispuneri “in pagina”, peste cateva zile stergeam tot – parca nu-si mai aveau locul acolo. And so on.
Astazi, in final, am reusit sa “bat in cuie” prima pagina. Prima din cele 5 care vor urma. Daca ptr. o pagina mi-au trebuit zeci de ore, oare cat o sa-mi ia sa-l termin?

Niciodata nu-mi place ceea ce desenez: intotdeauna e loc de mai bine; si acel ‘mai bine’ poate deveni si mai si peste catva timp. And so on.
Never the end…

Problema ar fi stat altfel daca ceea ce lucrez acum ar fi fost ptr. un client X. Make it the best, pass it to client, get the money and everybody is happy.
Problema e ca ceea ce ‘incerc’ sa fac acum e pentru mine – ceea ce face ca problema sa fie fara solutii. It has to be perfect. Punct.
Aricolul citit azi nu face altceva decat sa ma impulsioneze: “da-i drumu asa cum e si vezi apoi ce ajustari sint necesare (daca sint) pentru a deveni perfect”. Stiu, niciodata n-o sa fie, dar macar m-am decis sa nu-mi bat capu’ prea mult cu celelalte pagini – in fond si la urma urmei ce-a fost mai greu a trecut: prima pagina = the impact, “the 1st contact” (care, momentan imi place – sper ca pana ii dau drumu sa nu ma razgandesc)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s