WoW. A Rogue….

[warning: pentru necunoscatorii de WoW, acest post poate induce o stare de pliktiseala teribila si acuta. Metafizica! …sa nu spuneti ca nu v-am spus]

Asa cum spuneam pe twitter acum 1 luna, mi-am facut un rogue (altul decat cel veki).
E level 39. Twink-at! (cunoscatorii stie).

Adica, m-am oprit la 39 unde stau in BG-uri si rup oase de ….creaturi din aliantza. Creaturi? Ma refer la kestiile alea mici, mizerabile si urate numite gnomi si dwarfi. Arata „identic si exact la fel” ca niste retardatzi… vezi din astia si pe la metrou la noi. Nu’s de ce, da’ nu-i suport. Mi-am gasit un noua placere in BG-uri: sa omor piticanii.

Revenind…
Cu putina „social engineering” am reusit pe la level 20 – 25 sa am vreo 200G. Intre timp am mai cumparat kestii (o sabie de 100G) si alte kestii „twink” related. Am si level-uit putin. Pana la 39.

Trebuie sa recunosc ajutorul imens venit din partea lu’ Kelie [Warrior] cu care am facut SM-ul de vreo 3 ori. RFK-ul a fost ultima kestie pe unde ne-am plimbat. Si.. altele.

Sau mai bine zis „altzii” care mi-au pazit spatele in momente cruciale ale vietii mele de rogue.

Ahh.. uitasem ce era mai important: sint pe un server PVP. Nasol, nu? Cam nasol, dar fiind faptul ca am un Hunter 62 pe un PVE. Am observat multe kestii misto in lumea asta PVP: de ex, padure, dai in cap la niste mobsi pe-acolo si… ouupps… te trezesti cu unu’ din aliantza, fata in fata…. fiecare sta, se uita, analizeaza…. sa atace, sa nu atace? Primele secunde sint cele mai naspa posibile – nu stii ce-are de gand, daca are de gand… sa te intorci cu spatele.. nici mort! De multe ori celalalt incepe sa sara (jump of joy) sau sa te ajute sa omori ce-aveai de omorat… atunci e ok, trebuie sa ai grija sa nu-l lovesti (din greseala). Dar, in unele cazuri stai cu mana pe „vanish” si cauti un tufish, boschet unde sa te retragi si sa-ti planuiesti „abush”-u’….

Inainte de a simtzi ‘gustul’ BG-ului (BattleGrounds) eram cumintzel – nu atacam retarzii din aliatza. Acum insa, dupa ce cutzitele mele poarta sangele a peste 400 de humanoizi si retarzi, n-as putea spune ca as fi la fel de ‘cuminte’ daca se iveste ocazia.

Well, ca tot veni vorba de aliantza: am un draenei priest (10), un draenei shaman (level 1!) 😛 si un human rogue (7). Priest-ul e folosit la AH (money maker). Shaman-ul am zis sa-l incerc sa vad ce e cu el – am observat ca poarta ‘cloth’ la fel ca priest-ul; m-a dezamagit. Cica ar fi o rasa cu care ai parte de pure fun. Mai fun decat cu un rogue? Hmm… merita incercat.

Btw de AH; am facut bishnitza intr-o zi: am cumparat cam tot ce era copper-bar sau copper-ore sub 60% (din pretzul normal). Am smelt-uit (unde era cazul) si am iesit „pa piatza”. Ca idee: level 10, 38G in buzunar, 60 de copper-bar in banca luat la 50 – 60% din pretzul normal (pret per bar azi – e de 3.50G). Deci azi NU vindem. Asteptam weekend-ul cand pretul se duce in 6G/stack. 😀 (si asta la ‘ieftineala’).

Draenei ShamanBlood Elf RogueBlood Elf RogueBlood Elf Rogue

Misto desenata rasa asta de Draenei. Kiar foarte misto. As putea spune ca mai cool decat Blood Elfitza. Hmmm… am indoieli. Cred ca, daca nu ar avea coada aia, sigur ar fi mai misto ca elfitza. Nu?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s