Being iTard

Adica RETARDATZI.
Ma uit de ceva timp pe un forum made in .ro despre mac-uri. Pe langa discutiile cu ‘tenta specifica’ de iTard-ati se mai strecoara si vreo doi-trei oameni de calitate care pot da un raspuns scurt/2 la diversele probleme.
Adica, din 2-3 thread-uri, unu contine kestii de genu “bah, nu incurajati pirateria, daca dati linkuri si alte kestii de genu va dau ban” sau “nu-ti lua Leopard de pe torentzi, mai bine du-te la magazin si cumpara-l”. No shit!!
Daca ar fi sa taiem toate kkturile spuse de unii cretini (si admini pe de-asupra) acel forum s-ar reduce la 20 de pagini cel mult – in rest, bulk, teoria *#&$* despre piraterie si… shiiiit!!!

Retardati.

Sau, poate nu-mi dau eu seama, poate ‘aia mari’ de-acolo au cumparat TOT cu acte in regula si se duc “la magazin” atunci cand doresc sa-si puna ceva soft pe Mac-urile lor.
Sau nu traiesc in Romania? (daaaamn)
Sa-i auzi “cum vorbeste ei” despre Mac-uri si despre “ce tare e ele” si despre cum “se duce ei” sa cumpere de la magazin pentru ca cele de pe net “nu merge sigur!!”
Cum “zice ei” ca Vista si XP sux, ca alea “nu e computere” ca…
Iaca de ce nu pot eu sa ma cac!
Mancatzi capu’ la peshte bah!!
iTarz-ilor.

PS. Don’t get me wrong: sint vreo 2-3 oameni acolo care… jos palaria, scurt si la obiect, oameni cu obraz si dotatzi la mansarda.
Da’ sa fii admin si sa faci pe rahatu’ cu oki… it just doesn’t work! Not for me.
Plus ca nu mai exista o stire pe siteu’ ala de kkt din octombrie 2007. Halal “mackerishti” (alt termen de kkt skos, of course, de vreun iTard)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s