Petrecerea burlacilor..

Ieri a fost vineri. Zi full. Desi sint in concediu am prestat ceva task-uri (client related). M-am trezit ca boieru’ pe la 12:00. M-am ekipat, luat cafea, venit la office, butonat 8 ore pe client task, terminat client task.
Apoi ma suna Bobby sa ne vedem ultima data pe anu asta: fiecare din noi o sa plecam din Bucuresti si nu se stie cand o sa ma apucam anu’ asta.

Acum am sa fac rezumat, cine intelege.. cunoaste:
19:00 Audi, Omv, cola, bere, ciocolata. Luat XBOX din Audi si instalat. TV-ul nu se ridica la pretentiile XBOX-ului. Nasol. Mers 30min prin oras, dus la cineva, skimbat tv-ul cu unu’ mai “normal”.
Venit back home (home la Bobby), pus tv ‘la incalzit’, plecat la “impinge tava” si mancat bine. Btw, e ok “kestia aia” de “Impinge Tava” – “fauna” (vb. lu’ Bobby) e mai ciudatzica. Da’ mancarea e ok. Fasole cu carnaciori (eu).
Bobinat potol. Back home. Pus XBOX. Luat bere. Bataie la greu. (duamneee, ce de-a sange am vazut vreo ora).

Apoi jucat Halo3. In ‘cooperativa’. Foarte tare XBOX asta: are o grafica de m-a lasat fara aer. Tare de tot. Placut la tzaran. Rau de tot.
Alte tone de sange. Si multe multe multe gloantze, geamuri sparte. Mi-a fost mila de vecinii lu’ Bobby. Sincer.
Impushkat la joc tot ce misca: kiar si pe Bobby de vreo doo ori. Injurat si cautat pe net cum se omoara o kestie mare cu multe picioare. Cautat pe net, can you imagine ce disperare era ca nu murea nenea ala? 🙂 Si asta era la 4 dimineatza.

Terminat bere, terminat suc (aproape), terminat energie. Bobby batut pe nenea ala mare cu multe picioare. Victory! Somn incoming.

Back to Audi. Omv. Benzina. Asteptat dezghetzat parbrizu (apa lu’ masina lu’ Bobby inghetzase pe traseu). Plecat spre casa. Oprit la MacDonalds. Mancat o kestie. Dus acasa. Pornit computer si tv. Sarit somn (daaaamn!) Inkis computer. Butonat tv pana somn incoming back. Ora 5:45. Somn.

Si asta e doar un rezumat. Kestiile “delicioase” stau in detalii; da’ alea e doar pentru “cunoscatori”.

Bobby, let’s do that agaaaaain!! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.