Office party

lol
Ieri pe vremea asta eram la un party oferit de firma la care lucrez. Reason? Firma (let’s call it “X”) are vreo 3 reviste cu care se ‘mandreste’. Doo dintre ele si-au skimbat infatzisharea (alt design, color, etc). Ambele au site-uri si “cica” una din ele kiar are un site nou (am folosit ghilimele pentru ca… prietenii “stie” de ce)
Pana aici totul ok.
Am ajuns la vreo 5 minute dupa ce-a dat Steaua gol. Tot poporu’ era pe ringu’ de dans si se uita la meci – era un proiector acolo pe tot peretele.
Am stat calare pe una din boxe, cu o bere langa mine si ma uitam pierdut la meci – ptr. cei care nu stiu eu NU am nici o treaba cu meciurile si nu ma intereseaza nici o ekipa (doar Romania cand joaca in CM – deci pot sta linistit inca vreo 10 ani de-acum incolo). Pozitia era super tare pentru ca stateam intre 2 “ekipe” – adica cei din stanga erau stelishti, cei din dreapta erau rapidishti: cand rata/ataca o ekipa, ambele grupuri de langa mine injurau… pe rand si la gramada. 😀
Prind o discutie:
– Cu cine tii?
– Hmmm.. cu jandarmii…
– !??
– pai da, ca ei sigur bat in seara asta!

:)))

Ok, let’s skip it..
Acum problema care m-a ofticat (si nu eram singurul). The boss de la firma “X” prezinta revista “A” si revista “B” si ekipele celor doo reviste. Mi se pare korekt.
Si inkeie: “si revista “B” are si un nou website!”
… si-atat!
Punkt!
Nimic mai mult.. doar ca are un site… facut de cine? Who da’ fuck cares?
Kiar asa….

Anyway.. eu nu sint genu care sa ma omor dupa spoieli publice, dar cineva de la mine din departament era tare oftikat. Atat de oftikat incat s-a apucat rau de baut – si mai era si stelist. 😛
Spre supriza mea, ma uit pe cele doo reviste.
La revista “A” am … sa zicem 1 reklama full (1/A4) si 2 reklame de retushat – adica 10/15 minute work – asta in decursul 6 luni de zile. Surpriza: eram in caseta lor de prezentare a ekipei. Adica, pe bune, eu n-aveam ce cauta pe lista lor de “made by”! Ce tare dom’le!! Lucrez cu ei super fast and smooth… si le place tare ce fac si-s super multzumiti si mai si arata asta!
Anyway…
In revista “B” –  unde am in fiecare numar cate ceva si revista care ma ^#%^$%  in fiecare saptamana cu cate ceva si de 6 luni cu un *@#!& de website care acu cica e gata – bineintzeles ca NU apar. Plus ca pana se multzumesc cu ce fac trec secole. 😦 Deh, femeile astea.. “ce greu e sa le multzumesti!” (stiti reklama, nu?)
Si.. ma uit in sala.. un poster de 3 pe 4 metri (METRI) al meu.. ala “mic” de 1 pe 2 metri iar al meu.. pana si invitatiile erau facut tot de mine.. 😛
Mda.. las pe fiecare sa traga singur concluzia/morala. 😛

Un gând despre „Office party

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s