Prosti cu card…

Azi in pauza de masa am zis sa ma duc sa platesc telefonul. Neavand cash la mine am zis sa trec pe la banca (e kiar langa firma) si sa skot cat imi trebuie.
Ajung la banca. Lume multa (vreo 10); stateau la coada pentru ca din 2 bancomate functiona doar unu.
Stau.. si stau.. In fata era un bou (da, un super bou) care se uita la bancomat ca vaka la poarta noua – dupa secole reuseste bou’ sa-si ia banii si sa plece – dar se tot uita peste umarul celui care venise dupa el – parca se uita sa vada daca n-a uitat ceva sau poate ca bancomatul ii mai da un premiu ceva (comportament de tzaran cretin cu akte in regula: se posteaza in fata bancomatului (il acoperta de fapt) ca si cum ar avea cea mai mare si mai tare comoara acolo – are grija sa se uite in stanga si in dreapta sa vada daca nu il umareste careva, baga pinu… o data, de doua ori.. skoate cardu… se uita iar in jur, baga iar, iar pin, iar pin si .. se gandeste, se gandeste, se uita pe ce butoane apasa, apasa…se uita, asteapta… ii ies banii..se mai uita, ii numara, ii numara iar, se uita la bancomat, se uita iar (desi isi luase cardul si tranzactia era inkeiata), isi baga banii in kktu’ lui de portofel din piele de tzaran prost, apoi portofelu in geaca lui de tzaran la fel de prost si se da la o parte – dar nu cumva sa plece, ca cine stie, poate ii mai scuipa ceva bancomatu’)

Si acum faza dureroasa: bancomatul are 30 de secunde (cred) timp in care “sta” pana preia urmatorul client, timp in care fanta prin care bagi cardu’ e blocata.

O vaka (de fapt o super mega vaka proasta, cretina, urata si tampita) oberva ca nu-i intra cardul.
Nu-i nimic, o fortzam. Si baga vaka cardul ca si cum ai bate cuie-n peretzi.
Si… reuseste dobitoaca sa-l bage de tot in fanta, doar o bukatzika mai era afara;  vede ca nu se intampla nimic (mi se pare normal) si incearca sa-l skoata.
Proasta de rage cum e, a impins cardul la fix: adica la fix cat sa NU mai poata fi skos – a incercat cu unghia,  a mai apasat pe butoane, s-a uitat in jur si s-a skimbat la fata (ma ashteptam acum sa si ragă)
(In acest timp coada era mult mai mare, vreo 15 oameni)
Pana la urma se duce un tip in banca si vine cu ajutoare: in 2 minute vaka avea cardul in mana si banii skoshi – skoshi de nenea de la banca (bineinteles) pentru ca ea era prea prea proasta si dobitoaca sa stie ce e ala card si cu ce se mananca.
Si uite-asa am stat eu juma de ora la banca, pentru ca o proasta urata, vaka, cretina si dobitoaca s-a facut cu card! (apropos, vaka aia era insotita de bou ala si de inca o joiana care inca nu descoperise “ce e aia card”)

2 gânduri despre „Prosti cu card…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s