Notes

Sint curios daca exista un serviciu pe web (adica din alea gen yahoo, google and stuff) dar care sa-ti pastreze notitze. De ex.: la office lucrez la ceva si-mi vine o idee ptr. altceva (da, asa e la mine, ma “palesc” ideile in momente total nepotrivite). Ok, imi vine ideea aia si e beton, o notez pe o hartie (cam asa e office-ul meu, plin de foi). Nu ca n-ash avea agende, am tone… da’s goale! (nu ma pot obisnui cu ideea sa scriu intr-un “ceva” care are si linii si alte kestii care-mi atrag atentia – prefer foaia alba pe care sa scriu/desenez in orice ordine vreau si cum vreau, de sus in jos, stanga la dreapta, etc…).
Dupa o luna si ceva cand office-ul meu nu se mai vede de foi desenate, ma apuc de facut curat: ma uit fugitiv pe ele si le arunc (ofc)… si uite-asa se duc pe apa sambetei ideile mele de miliarde.

So: pe foi e super beton, dar e naspa ca in timp le pierd si se aduna si …ehhh…
Pe agende… parca sint limitat.
Am incercat sa scriu in .txt-uri si alte kestii de acest gen: se aduna, azi un file, maine altu, apoi ma gandesc sa le aranjez si… intr-un final imi pierd ideile doar cautand in care fisier am inceput si in care trebuie sa continui; sau mai rau: ma trezesc cautand prin fisiere… da’ uit ce.

O alta gaselnitza a fost sa-mi fac un blog “private” in care scriu/citesc doar eu – it’s a super ideea, dar… ma gandesc ca pe acel domeniu mai fac si alte experimente care pot avea un final dezastruos – deci nu e asa de sigura treaba.

Oare nu exista nici un serviciu din asta de “notes only” unde sa-ti bagi user/parola si sa ai access doar la categorii (de notes ofc), add, delete, view, etc – adica ceva super mega simplu dar super valoros pentru un imprashtiat ca mine?

Anyone?

Anunțuri

2 gânduri despre „Notes

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s