Last weekend…

Printre picaturi de munca, am facut si pauze. Mi-a fost fatala mishkarea pentru ca in pauze mai bagam un BF mic (BF2). Mi s-a intamplat un lucru tare tare neplacut: am luat bataie de mi-era rushine mie, imi venea sa mushk din mouse si tastatura… era unu (era membru al unui clan) care avea pata pusa pe mine (nu’s de ce); respectivu’ era pe avion si nu facea altceva decat sa bombardeze toate bazele; ca orice soldat din BF, mai mori, mai dai coltzu.. deh, riscurile jocului; dupa ce mori, esti re-inviat intr-una din bazele tale; buuun… faza super nasoala e ca ala cu avionu’ facea ture prin toate bazele noastre.. si.. o luam la 1min, 2.. iar.. si iar.. si iar… (muream de draci, mancasem 2 taste deja). Am zis ca o fi soarta, hai sa ma bag in baza noua… la fel.. acelasi avion, aceeasi poveste.. Daaamnn.. zic sa pun mana pe un jeep si sa rup pamantu’ sub mine; zis si facut: iau jeepu’ si taiooooo, super mega fast; aud avionu ca parca ma urmareste.. ma bag tot cu jeep dupa o cladire; avionu’ trece si pleaca. Fac 2 ture de cladire ca poate mai gasesc o arma, o treaba, bucuros ca’s in viatza si ca nu mai aud avioane… nu’s cum dracu’ se face ca deodata aud avionu si zbaaaannggg… “you’re dead”… acelasi tip! …sa nu mananci toate tastele si butoane de la monitor??? Era a 8 oara. Buuunn.. nu renuntam – mergem in baza mama ca acolo sint avioane si o dam parte’n parte. N-am apucat sa ma uit dupa avioane ptr. ca… aceeasi poveste, zbang, you’re dead. Again, ma pitesc dupa ziduri si astept sa se faca liniste: vad avion liber, fuga, fuga… si iese unu (din ekipa) si sare pe avion si o taie… de fapt, a incercat sa o taie pentru ca… yeah.. the same bad mother fucker vine si rade tot.. si avion si pe mine si vreo 2 elikoptere parkate… deci, decizie finala: today is not a good day to die.
Ca sa-mi revin, bag un BF1942… “CTF – Capture The Flag” joc care a durat de la 14:00 la 23:30. Daaamn.. ce m-am calmat.. a rrrrrrupt tot ce misca pe harta aia… am batut in englezi de mi-a venit mie rau… Da’ stiti ce m-am calmat… ahhhh… si eram si cu vekea mea iubire (Stuka). Mai jos e dovada: a se vedea diferenta de scor intre mine si urmatorul (eu:107, urmatorul din ekipa mea 55 si primul din ekipa inamica: 43)
Yeah… I was a bad bad mother fucker…
bf1942

Cam asa a fost weekendu’ la mine – bine ca am fost la MegaImage vineri seara de mi-am luat mancare, suc si tzigari, ca n-am iesit din casa weekendu’ trecut. Deloc! 😀
(acu tre sa recuperez munca din weekend) 😦

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s