Pacific Fighters

lol
Ma kinuie o bere care nu vrea sa se mai termine (cred ca mi-am pierdut ‘antrenamentu’) si-am zis sa mai scriu ceva in blog, ca prea e gol. Nu prea am avut kef zilele astea de computer; in weekend m-am uitat la filme, am vazut vreo 2 si-am sa le comentez soon. Pacific Fighters un kid al lui IL2 Sturmovik – o veke si de demult iubire de-a mea: asta am facut azi pana acum (cand m-am agatzat de bere). Stiu ca am jucat IL2 timp de vreo 9 luni si ceva: am pornit de la soldatzel si-am ajuns mareshal (ofc, Luftwaffe) – cam asa se ajunge la acest grad “pe bune” – n-am jucat in fiecare zi, dar stiu ca n-am prea ratat vreun weekend sa nu pun mana pe joystick si sa ma invart. Anyway, zilele trecute ma kinuiam sa-l fac sa mearga – pornea si intzepenea: si jocu si komputeru – era nevoie de reboot de la buton. Problema s-a rezolvat dupa ce mi-am dez-overclock-at computeru (am un Barton 2500+ si-l tineam in 3200 (duce lejer si e stabil) – adica de la 1.83GHz din fabrica il duceam la 2.19GHz).  Anyway, nu are importantza asta, important e ca acu am lasat dracului politzia din NFS MW pentru avioanele lu’ nenea japonezu’ si americanu’. Faza dura la japonezi: in picaj se blokeaza motoru’ si necesita repornire; super vrajeala avioanele lor. Am zapacit 5 avioane lejer si m-am pliktisit – de fapt pliktiseala se datoreaza oboselii, imi pica okii’n tastatura si eu stau sa scriu. Mda.. m-am ramolit de tot; pun niste poze din joc si ma bag in pat – iau si berea cu mine, poate, poate…
Am recitit ce-am scris pana acum: daca ati inteles “firul epic” al “povestirii” sintetzi tari; eu nu, eu mi’s cam varza… so, ttyl aligator!

Pacific Fighters
Avion japonez: cu motoru’ pe off, ca tocmai intrasem in picaj. lol
Pacific Fighters
P-51 (se mai keama si Mustang-uri, erau si in BF1942). La fel, i-am ‘taiat’ motoru’ sa simt si eu cum planeaza…
Pacific Fighters
idem ca mai sus, planare… (cam sus adevaru: 8.000m almost)
Pacific Fighters
super planarea asta.. e asa liiiiina… kreka d’asta mi-e mie somn acu’. 🙂
Pacific Fighters
de la 8.000 am coborat aproape de 5.000. A se vedea viteza: 760km/h – cred ca in realitate kestia asta ar fi facut sa-mi sara aripile, shuruburile si alte kestii de pe avion.
Pacific Fighters
S-a vrut a fi o manevra Immelman, dar nu puteam a o fac corect in acelasi timp in care faceam si poze. 🙂 (si cu juma de bere la bord)
Pacific Fighters
A se vedea viteza. Si dungile din spate. Meseriash, nu?
Pacific Fighters
Era pe pilot automat: cica isi urmarea leader-ul. Daca te iei dupa leader ajung in 2 ani sa-ti termini misiunea. (ce tzi-e si cu armata asta)

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.